تحقیق در مورد غذا و ورزش

تحقیق در مورد غذا و ورزش

تحقیق در مورد غذا و ورزش

توجه: این فایل میتواندهم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات:5

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

فونتsize:roya_24

سر فصل ها:
• چه مقدار ورزش كافي است
• فاكتورهاي تمرين كه در مصرف انرژي تأثير گذارند
• 10 ماده غذايي مناسب
• مواد غذايي مضر

دید اجمالی :
كل انرژي مصرفي روزانه به 3 قسمت تقسيم مي‌شود:
1. مصرف انرژي در حالت استراحت
70-60 درصد از كل انرژي بدن در حالت استراحت مصرف مي‌شود و مقدار آن در هر ساعت حدود يك كالري به ازاي هر كيلوگرم از وزن بدن است. در زمان استراحت، 50 درصد از انرژي لازم براي سوخت و ساز بدن را چربي‌ها و بقيه را مواد قندي تامين مي‌كند.
2. مصرف انرژي بعد از مصرف غذا
3. مصرف انرژي بعد از فعاليت بدني
متغيرترين ميزان مصارف انرژي در زمان فعاليت بدني است. ورزش از دو طريق موجب مصرف انرژي در بدن مي‌شود.
اول- افزايش ميزان سوخت در زمان ورزش.
دوم – افزايش مقدار مصرف انرژي در زمان استراحت بعد از خاتمه ورزش.
در ورزشكاران ميزان مصرف انرژي در زمان استراحت 20-50 درصد بالاتر از افراد عادي است يكي از مهمترين فوايد ورزش و فعاليت جسماني بالاتر رفتن ميزان مصرف انرژي فرد فعال در زمان استراحت است.

  • قیمت محصول: 5000 تومان
  • تعداد خرید: 0 مورد
5000 تومان – خرید
  • admin
  • هیچ
  • 316 بازدید
  • ۲۷ شهریور ۰۰
محصولات مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.