تحقیق در مورد آئين كار نگهداري سيب در سردخانه
تحقیق در موردآئين كار نگهداري سيب در سردخانه
توجه: این فایل میتواندهم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 36
تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد
فونتsize:roya_24
سر فصل ها:
• مقدمه
• هدف
• دامنه كاربرد
• اصول روش نگهداري سيب
• برداشت
• جور كردن و درجه بندي
• بسته بندي
• انتقال به سردخانه
• طرز عمل در سردخانه
• كنترل سيبها در سردخانه
• كنترل آتمسفر در سردخانه
دید اجمالی :
هدف از تدوين اين آئين كار ارائه اصولي به منظور نگهداري سيب در سردخانه براي عرضه در خارج از فصل ميباشد كه رعايت آنها در مرحله برداشت , جور كردن , حمل به سردخانه , در طول مدت نگهداري و هنگام خروج ميوه از سردخانه موجب حفظ هر چه بيشتر تازگي و ويژگيهاي خاص رقم سيب مورد عمل خواهد بود.
- قیمت محصول: 5000 تومان
- تعداد خرید: 0 مورد
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.