تحقیق در مورد آئين كار نگهداري سيب در سردخانه

تحقیق در مورد آئين كار نگهداري سيب در سردخانه

تحقیق در موردآئين كار نگهداري سيب در سردخانه

توجه: این فایل میتواندهم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 36

تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد

فونتsize:roya_24

سر فصل ها:
• مقدمه
• هدف
• دامنه كاربرد
• اصول روش نگهداري سيب
• برداشت
• جور كردن و درجه بندي
• بسته بندي
• انتقال به سردخانه
• طرز عمل در سردخانه
• كنترل سيب‏ها در سردخانه
• كنترل آتمسفر در سردخانه

دید اجمالی :
هدف از تدوين اين آئين كار ارائه اصولي به منظور نگهداري سيب در سردخانه براي عرضه در خارج از فصل مي‏باشد كه رعايت آنها در مرحله برداشت , جور كردن , حمل به سردخانه , در طول مدت نگهداري و هنگام خروج ميوه از سردخانه موجب حفظ هر چه بيشتر تازگي و ويژگيهاي خاص رقم سيب مورد عمل خواهد بود.

  • قیمت محصول: 5000 تومان
  • تعداد خرید: 0 مورد
5000 تومان – خرید
محصولات مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.